Correllengua 2022

La vint-i-sisena edició del Correllengua es dedicarà a la figura de l’escriptor Joan Fuster i al seu llegat literari, coincidint amb el centenari del seu naixement . A través de la vida i l’obra de l’autor, la CAL vol reivindicar la llengua, la cultura i els anhels del poble català.

La CAL ha elaborat, com cada any, un Dossier amb activitats didàctiques per a les escoles i el Dossier per a organitzadors del Correllengua. El Manifest d’enguany ha estat a càrrec de Vicent Partal, director de VilaWeb.

Enguany, l’acte central del Correllengua s’ha celebrat a Tàrrega els dies 10 i 11 de juny.

 

MATERIALS i CARTELLERIA DEL CORRELLENGUA 2022:

Cada any, la CAL posa a disposició dels organitzadors del Correllengua un ampli ventall de materials i recursos de venda i préstec.
L’objectiu és facilitar la programació d’actes, dotar d’unitat i coherència el moviment i contribuir a l’autofinançament de les diferents activitats.

Es pot accedir als documents a través dels enllaços següents:

Dossier d’organitzadors: PDF

Dossier per a les escoles: PDF

Manifest del Correllengua 2022, a càrrec de Vicent Partal: PDF

Cartell Estàndard:  PDF o JPG

Cartell mut: PDFJPG
*Si el voleu en format editable (Adobe Illustrator), envieu un correu a comunicacio@cal.cat

Full de comanda de materials de préstec i venda: Microsoft Excel

Podeu consultar tots els materials d’edicions anteriors al web correllengua.cat o demanar-los personalment a comunicacio@cal.cat També podeu adquirir cartells, adhesius, samarretes i xapes del moviment, entre molts altres articles.

Documentació

Notícies