Correllengua inici a Tàrrega

11 juny 2022 de 11:00 a 20:30

Dissabte 11 de juny s’hi condensen la majoria d’activitats del cap de setmana. A les 11 h, arrenca la jornada oferint dues rutes turístiques per la ciutat, a escollir entre descobrir la Tàrrega històrica o la Tàrrega de Pedrolo.
Posteriorment, a les 12.30 h,  l’activitat es traslladarà a la plaça de les Nacions Sense Estat, on l’Associació Guixanet, l’Esbart Albada i les Gitanes de La Soll amenitzaran l’hora del vermut. A partir de les 14.30 h, tindrà lloc un dinar popular a l’espai MerCAT.
A 2/4 de 5 de la tarda, els Targalets, els Targalots i la Targafera sortiran en cercavila fins a la plaça del Carme, on tindrà lloc l’encesa de la flama del Correllengua i la lectura del Manifest davant del Monument als Països catalans. El redactor de televisió, guionista i reporter targarí Marc Andreu, serà l’encarregat de llegir el manifest d’enguany, escrit Vicent Partal, periodista i director del diari digital Vilaweb. En acabar, hi haurà un espectacle infantil a càrrec de la companyia Els Salats, que culminarà amb una xocolatada popular.

El programa culminarà amb una doble proposta musical. D’una banda, l’autor de guions, narrador i rapsode Jaume Calatayud i el compositor musical, guitarrista i cantant Vicente Monera oferiran un concert dedicat a l’autor de Sueca i altres escriptors (18:30 h) i, de l’altra, Els Xicots de l’Esplai ompliran la plaça de les Nacions sense Estat amb els seus sons tradicionals (20:30 h).

Per més informació