Correllengua 2014

Des de fa 18 anys, el Correllengua treballa per a la difusió de l’ús de la llengua i promoure la cultura popular de les terres de parla catalana, i tot des d’una aposta lúdica, festiva, participativa i transversal. La CAL és una de les principals entitats que promocionen el moviment, especialment al Principat i amb col·laboracions amb les organitzacions nordcatalanes.

El Correllengua 2014 va començar el seu camí el 12 de juliol a Ivars d’Urgell (el Pla d’Urgell), en record a la poetessa i activista Maria-Mercè Marçal (1952-1998) a qui la CAL va voler recordar pel seu compromís amb el país, la llengua i els drets de la dona. Després de 18 anys de vida, el Correllengua es dedica per primer cop de manera monogràfica a una figura femenina.

En l’edició del 2014 el Correllengua va visitar més de 150 pobles, municipis i barris del Principat, País Valencià, les Illes i Catalunya Nord. Tot i que diverses localitats van organitzar actes fins ben entrat el mes de novembre, el moviment va donar per tancada oficialment l’edició del 2014 el 8 de novembre a Perpinyà, coincidint amb els actes de commemoració del Tractat dels Pirineus.

En aquest espai pots consultar tota la informació relativa al Correllengua 2014.

Documentació