Cloenda del Correllengua a Perpinyà

Publicat el 21 d'octubre 2022

La CAL organitza un autobús per pujar a la capital de la Catalunya Nord el proper 5 de novembre

Com cada any, la CAL fa coincidir l’Acte Final del Correllengua amb la celebració de la Diada de la Catalunya Nord, que enguany se celebra dissabte 5 de novembre. Sota el lema Obrim fronteres, esborrem el Tractat dels Pirineus hi ha convocada una manifestació que sortirà de la Plaça Catalunya de Perpinyà a les quatre de la tarda.

Per tal de facilitar l’assistència del màxim de persones, des de l’entitat s’està organitzant un autocar que sortirà a les 7:15 h de la plaça de Santa Magdalena d’Esplugues de Llobregat i farà tres parades a Barcelona abans d’enfilar cap a Perpinyà. A les 7:30 h recollirà els assistents a la plaça de Joan Peiró, davant l’Hotel AC de Sants. A les 7:45, l’autocar recollirà la gent a plaça Universitat (a la parada de bus) i a les 8:00 h, a Fabra i Puig, al costat de l’estació RENFE.

L’arribada està prevista a quarts d’onze. Dedicarem el matí a visitar la Porta dels Països Catalans, impressionant obra d’Emili Armengol que representa la porta d’entrada als Països Catalans com una frontera invisible i històrica.

A les 13 h, dinarem plegats a Baó i a partir de les 15 h, sortirem cap a Perpinyà rumb a la manifestació.

Després de la participació en la manifestació convocada a les 16 hores, a les 18:30 hores l’autocar recollirà els assistents al Bulevard Wilson, al costat del Castellet, per tornar cap a Barcelona i Esplugues.

Tothom que vulgui pujar a Perpinyà amb l’autocar de la CAL caldrà que s’inscrigui a través del formulari, trucant al 93 415 90 02 o enviant un correu electrònic a cal@cal.cat . Caldrà, també, fer efectiu l’ingrés de 10€ (SOCIS) o de 12€ (NO SOCIS) al següent compte corrent: ES64 2100 0780 1902 0008 5432.

Us hi esperem!