Premis Joan Coromines 2013 – XII edició

La XII edició dels Premis Joan Coromines es van celebrar el dia 4de maig de 2014 al Teatre de Sant Medir, situat al barri de Sants de Barcelona.

Consulteu el cartell de la XII edició aquí.

Aquests premis són el reconeixement de la CAL cap a persones, entitats o empreses que han destacat pel seu compromís en la normalització de la nostra llengua, cultura i nació. Al mateix temps, volen ser un revulsiu que ens esperoni a seguir treballant per assolir el ple reconeixement de la nostra identitat nacional i de la nostra llibertat.

En aquesta edició, els guardonats són:

  • L’actriu Montserrat Carulla 
  • El portal web Racó Català
  • L’Assemblea Nacional Catalana (ANC)
  • La cantant, actriu i poetessa Núria Feliu
  • El Centre Social de Sants

L’acte fou conduït per l’actriu Meritxell Ané, i va comptar amb un breu parlament de Miquel Sellarès, director del Centre d’Estudis Estratègics de Catalunya. En el decurs de la trobada es va llegir el Manifest del Correllengua 2013 i es va fer públic el cartell oficial del Correllengua 2013.

Com a cloenda, es va poder gaudir d’un recital de cançó a càrrec de Francesc Mir, acompanyat de Pep Rius i Ramon Beltran.

En acabat es va celebrar, un any més, el tradicional Sopar de la Llengua Catalana, amb prop de 150 persones.

On es fa

ComarcaPoblacióBarriEntitatAdreçaDia i Hora
BarcelonèsBarcelonaSantsTeatre de Sant MedirCarrer de la Constitució, 17, BarcelonaDissabte, 4 de maig de 2013 a les 20.30h