Premis Joan Coromines 2013

Premis Joan Coromines 2013 – Dotzena edició

El dissabte 4 de maig es va celebrar la 12a edició dels Premis Joan Coromines que anualment convoca la CAL amb la voluntat d’homenatjar a persones i entitats que s’han distingit en la defensa i promoció de la llengua i la cultura catalanes.

En l’edició de 2013, l’esdeveniment va tenir lloc al Teatre de Sant Medir, situat al barri de Sants de Barcelona.

Les persones i entitats guardonades en aquesta edició foren l’actriu Montserrat Carulla, el portal web Racó Català, l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), la cantant, actriu i poetessa Núria Feliu i el Centre Social de Sants.

L’acte fou conduït per l’actriu Meritxell Ané, i va comptar amb un breu parlament de Miquel Sellarès, director del Centre d’Estudis Estratègics de Catalunya. En el decurs de la trobada es va llegir el Manifest del Correllengua 2013 i es va fer públic el cartell oficial del Correllengua 2013.

Com a cloenda, es va poder gaudir d’un recital de cançó a càrrec de Francesc Mir, acompanyat de Pep Rius i Ramon Beltran.

En acabat es va celebrar, un any més, el tradicional Sopar de la Llengua Catalana, amb prop de 150 persones que hi assistiren.

Materials

Cartell Premis Joan Coromines 2013
Veure

On es fa

ComarcaPoblacióBarriEntitatAdreçaDia i Hora
BarcelonèsBarcelonaSantsTeatre de Sant MedirCarrer de la Constitució, 17, BarcelonaDissabte, 4 de maig de 2013 a les 20.30h