El Punt Avui TV, el Col·lectiu blanc-i-blau Roger de Llúria, Toni Albà, Llengua Nacional, la Coral Pau Casals i Jordi Carbonell, Premis Nacionals Joan Coromines 2017

La XVI edició dels Premis Nacionals Joan Coromines guardonarà el compromís per la llengua d’El Punt Avui TV, el Col·lectiu blanc-i-blau Roger de Llúria, Toni Albà, l’Associació Llengua Nacional, la Coral Pau Casals i Jordi Carbonell a títol pòstum.

El lliurament dels premis tindrà lloc dissabte 20 de maig, a les 19 hores, a la Sala Pal·làdius de Pallejà (Carrer Mare de Déu de Loreto, 20). La CAL posarà un autocar des de Barcelona a disposició dels socis i simpatitzants (per a més informació clica aquí).

L’acte, presentat per Meritxell Massegur, comptarà amb el parlament de l’escriptor Víctor Alexandre i l’actuació de la Coral Pau Casals. També es presentarà el manifest del Correllengua 2017, escrit per l’escriptora i periodista Núria Cadenes, i el cartell, adaptat i dissenyat per Anna Fenoy, organitzadora del Correllengua d’Hostalets de Pierola durant molts anys.

Les persones interessades a assistir a l’acte de lliurament, cal que ho comuniquin al correu cal@cal.cat o al telèfon 93 415 90 02.

Els guardonats

El Punt Avui TV

Col·lectiu blanc-i-blau Roger de Llúria

Toni Albà

Associació Llengua Nacional

Coral Pau Casals (guardó local)

Jordi Carbonell (a títol pòstum)

Els premis Joan Coromines

L’any 2002, quan es complien cinc anys de la mort del gran filòleg i lingüista Joan Coromines, la CAL va decidir, en record a la seva trajectòria i a la seva persona, donar el nom de Joan Coromines als premis que lliurem anualment. Aquests premis volen ser el reconeixement de la CAL cap a persones o col·lectius que han destacat pel seu compromís en la normalització de la nostra llengua, cultura i nació. Al mateix temps volen ser un revulsiu que ens esperoni a seguir treballant per assolir el ple reconeixement de la nostra identitat nacional i la nostra llibertat.

Descarrega't el cartell44a