Teixint xarxa territorial amb els nuclis locals

Publicat el 30 de novembre 2015

Dissabte 28 de novembre va tenir lloc a Torre Jussana una nova trobada amb els nuclis territorials. La jornada va comptar amb la presència de representants de 9 nuclis, i es va centrar a valorar les accions impulsades enguany al territori en el marc del Correllengua, compartir experiències d’èxit i aspectes a millorar, i debatre propostes de millora i estratègies a seguir per ampliar l’abast del moviment en la propera edició.

Els nuclis també van exposar altres activitats i campanyes que tenen un impacte directe en la millora de l’ús social de la llengua, com són els grups de conversa Xerrem i Junts, així com altres accions que s’impulsen en l’àmbit local.

Un altre dels punts importants que es van tractar en la reunió va ser el plantejament i primeres idees per a la celebració dels 20 anys del Correllengua i la CAL, que tindrà lloc el proper 2016 i que comptarà amb una celebració i diverses activitats amb motiu de l’aniversari.

Com sempre, aquest va ser un espai molt ric en aportacions que va servir per seguir teixint la xarxa de complicitats i de treball conjunt des de i pel territori, fet que dóna sentit a la raó de ser de la CAL.