Concurs de Cartells del Correllengua 2015

Publicat el 13 de març 2015

Per cinquè any consecutiu, la CAL convoca el Concurs de Cartells del Correllengua, una iniciativa oberta a tothom i a partir de la qual sortirà la imatge de l’edició d’enguany.

Tal com es va anunciar recentment, el Correllengua 2015 retrà homenatge a Ovidi Montllor pel seu compromís amb el seu poble, la seva llengua i cultura, els treballadors i la llibertat. Per aquest motiu, el cartell del moviment haurà d’incloure algun element que recordi la seva figura o la seva obra, juntament amb el tradicional lema “llengua, cultura i llibertat”. Atès que enguany el Correllengua s’emmarca dins la “Festa Ovidi Montllor, 20 anys de vacances”, també caldrà que el cartell reflecteixi el lema d’aquesta campanya.

Les obres es podran presentar entre el 9 de març i el 30 d’abril, i l’elecció del cartell guanyador es farà per votació popular en el decurs de la 14a edició dels Premis Joan Coromines. A les bases del concurs s’hi poden consultar tots els detalls.

El disseny guanyador esdevindrà la imatge comuna del Correllengua, i il·lustrarà la programació de centenars d’actes arreu del territori. A més, rebrà un premi de 300 euros.

Accés a les bases del Concurs de Cartells del Correllengua