Prop de 130 persones assisteixen al Sopar del xerrem junts

Publicat el 19 de juny 2018

Divendres passat vam organitzar el Sopar de fi de curs del “xerrem junts” per agrair i homenatjar als guies i xerraires que fan possible aquest projecte. Va ser un èxit d’assistència i una bona oportunitat per compartir experiències a través d’una jornada festiva que va comptar amb un concurs d’endevinalles i l’actuació musical de Jordi Barbal.

L’acte va començar amb la intervenció de Pep Ribas, president de la CAL, que va explicar els actes d’inici del Correllengua, que començaran el dilluns 25 de juny amb un acte dirigit a premsa i públic.

Durant el sopar, vam animar als presents a participar en el concurs d’endevinalles i en el sorteig de la panera de llibres, que enguany comptava amb obres de Manuel de Pedrolo o Quim Monzó.

A continuació vam procedir al sorteig de les endevinalles i de la panera, i poc després ja era el moment de l’actuació musical de Jordi Barbal. Animats per l’entusiasme i el bon humor d’en Jordi, els assistents van acabar cantant algunes de les cançons interpretades pel cantautor santsenc.

Per acabar, volem agrair la col·laboració de guies i xerraires, que van ajudar-nos a recollir la sala perquè poguéssim deixar-la tal com l’havíem trobada.

A continuació pots veure un recull de fotografies del Sopar del “xerrem junts”:

IMG_5454 IMG_5457 IMG_5461 IMG_5473 IMG_5498 IMG_5505 IMG_5523 IMG_5528 IMG_5562 IMG_5488