Perpinyà escalfa motors!

Publicat el 15 d'octubre 2015

Com cada any, la capital rossellonesa s’encarregarà de clausurar oficialment una nova edició del Correllengua. Enguany serà el dissabte 7 de novembre i centrarà la seva reivindicació en l’exigència d’un Estatut per la Catalunya Nord.

Des de la CAL organitzem, un any més, un autocar que es desplaçarà fins a Perpinyà i, a més, farà una ruta prèvia per diversos indrets d’especial interès. En primer lloc, s’aturarà a Figueres per participar dels actes del Correllengua del municipi, i seguidament visitarà Cotlliure i el llac de Vilanova de Raó, on es podrà dinar (cal que cadascú es porti el seu dinar).

L’autocar sortirà de la plaça Santa Magdalena d’Esplugues de Llobregat a les 7.45h, i farà les parades següents: plaça de Sants (nova plaça del sortidor, 8.00h), Plaça Universitat (lateral mar, 8.10h) i Fabra i Puig (darrere l’estació de RENFE, 8.20h). La tornada des de Perpinyà serà al voltant de les 20h, i l’hora prevista d’arribada a Barcelona, les 22h.

Preu del viatge: 10 euros per persona

Per formalitzar la reserva cal que indiquis nom, cognoms, telèfon i quina parada de l’autocar pujaràs a través del telèfon 934159002 o bé el correu cal@cal.cat. A continuació, caldrà ingressar l’import del viatge al compte ES37 2100 4742 7902 0000 4867.

Restem a la teva disposició per oferir-te tota la informació que necessitis.

T’hi esperem!

Passa el ratolí per sobre de les imatges per conèixer més detalls dels indrets que es visitaran:

Actes programats a Perpinyà:
Perpinyà

Perpinyà