Participa al concurs fotogràfic del Correllengua 2015!

Publicat el 29 de juny 2015

Enguany hem organitzat un concurs de fotografia per a dispositius mòbils. Del 4 de juliol al 7 de novembre, tothom qui ho vulgui podrà participar-hi publicant a Instagram fotografies relacionades amb el Correllengua 2015.

Per participar al concurs, cal publicar les fotografies a aquesta xarxa social amb l’etiqueta #Correllengua2015 i indicar l’indret on es realitza el Correllengua. Cada participant pot aportar tantes imatges com vulgui, tan sols es requereix que ho faci entre el 4 de juliol i el 7 de novembre (inclosos). Totes les fotografies es publicaran al compte d’Instagram de la CAL, i s’afegiran al Mapa del Correllengua 2015. D’aquesta manera, entre tots i totes reflectirem la vitalitat del moviment arreu del país!

Les 20 instantànies que l’endemà del 7 de novembre hagin acumulat més “m’agrada” s’imprimiran i passaran a formar part d’una exposició itinerant dedicada al Correllengua. D’aquestes imatges, la Comissió Organitzadora del Correllengua seleccionarà aquella que millor resumeixi l’esperit del moviment, i serà premiada amb un lot de productes del Correllengua.

Consulta les bases del concurs

Accedeix al perfil d’Instagram de la CAL