Nou termini de lliurament de relats de la “Categoria Xerrem” del Concurs de Microrelats 2020

Publicat el 04 d'abril 2020

El termini de lliurament d’obres del Concurs de Microrelats 2020 de la Coordinadora d’Associacions per la Llengua catalana (CAL) va concloure el passat 31 de març, com establien les Bases del certamen. En la present edició, la participació en la Categoria Oberta ha estat tot un èxit: s’han rebut un total de 53 relats.

Tanmateix, la situació de confinament i de distanciament social provocada per la COVID-19 ha aturat el funcionament normal dels grups de conversa en català del projecte Xerrem Junts. La conjuntura actual ha incidit de forma decisiva en la participació en la Categoria Xerrem del Concurs de Microrelats, que no ha pogut fer-se efectiva. És per aquest motiu que la Comissió Gestora del Concurs de Microrelats ha acordat ampliar el termini de lliurament de relats de la Categoria Xerrem fins a la quarta setmana posterior a la represa de les activitats d’aquests grups, sempre que el venciment del termini es produeixi dins de l’any 2020.

Igualment, la Comissió Gestora ha informat que, ateses les circumstàncies actuals de confinament, queda ajornat l’acte de lliurament de premis que estava previst que es fes en el marc del Sopar de Lletres. El format i la data en què es durà a terme l’acte els donarà a conèixer la Comissió Gestora quan hagi pres una decisió definitiva en aquest sentit.