La CAL crea ‘Aula oberta’, una nova eina de formació pel voluntariat

Publicat el 15 de febrer 2019

Fer que el projecte “xerrem junts” es consolidi perquè augmenti, no sols en quantitat, sinó també en qualitat. Aquest és l’objectiu que mou la CAL a crear Aula oberta, un espai de formació per aprofundir en l’intercanvi d’experiències, el coneixement d’iniciatives i les qüestions relatives als grups de conversa en català.

Imatge_grup_Olzinelles2

Amb aquest espai, la CAL pretén que les persones voluntàries del “xerrem junts” debatin entorn les preguntes que sorgeixen contínuament entre els qui treballen per fomentar l’ús social del català.

Aula oberta tindrà lloc la darrera setmana de cada mes, en dies que s’anunciaran a mesura que s’aproximi la data i, d’entrada, es farà a la seu de la CAL: carrer d’Olzinelles, 118 (Sants-Barcelona), de 19 a 21 h.

3V7A4846

La primera sessió es realitzarà el dilluns 25 de febrer i servirà per reflexionar al voltant de les preguntes: Com impulsem l’ús social del català als xerraires? N’hi ha prou que el parlin dins del grup de conversa?. En la mateixa sessió es parlarà de la campanya Som-hi!, un document d’impuls de l’ús del català, pel qual es mirarà de respondre les qüestions: Per què aquest impuls? Amb quines motivacions? Amb quines accions?

El voluntariat interessat en Aula oberta es pot adreçar a la CAL mitjançant el correu electrònic junts@cal.cat.