Inici de l’Aula Oberta 2021

Publicat el 03 de febrer 2021

Guies de conversa del projecte Xerrem Junts es trobaran cada mes per compartir experiències i construir competències en conducció de grups per iniciar en la parla

La setmana passada es va donar el tret de sortida a les trobades virtuals de l’Aula Oberta. Cada mes, de gener a juny, els i les guies dels grups Xerrem Junts de diferents punts del territori es trobaran en format virtual per tal de compartir experiències, debatre metodologies i estratègies, proposar innovacions, etc. Trobades on experteses i experiències individuals es converteixen en font de competència i entesa col·lectiva.

Als guies i les guies dels grups Xerrem Junts els uneixen uns mateixos objectius i alhora treballen disgregats en punts del territori diferenciats per lloc, condicions de l’entorn, perfils, edats, etc. Abans de la pandèmia fèien trobades per zones per compartir experiències i reflexionar junts, la nova situació, però, els ha portat a fer-ho de manera virtual. Han començat a reunir-se aquest mes de gener amb dues sessions contínues, a cadascuna de les quals hi han participat set o vuit guies. De les qüestions que han sorgit i de les que es vulguin presentar els propers dies sortiran les temàtiques a tractar en la propera.