II Jornades de Formació per conduir grups de conversa en català

Publicat el 14 de setembre 2017

Amb motiu de l’aturada general convocada per la Taula per la Democràcia el dimarts dia 3 no hi haurà formació. El dimecres dia 4 la formació es desenvoluparà tal com estava prevista. 

El passat mes de juliol la Coordinadora d’Associacions per la Llengua catalana (CAL) va oferir dues jornades de formació per a totes aquelles persones interessades en l’acompanyament de l’aprenentatge oral del català. Ara, a principis d’octubre, l’entitat torna a organitzar dues  sessions de formació addicionals per a totes aquelles persones que no van poder assistir a les anteriors.

Es tracta d’experimentar en primera persona com es comença a entendre i parlar una llengua desconeguda i quines estratègies es fan servir per aconseguir-ho. L’eix central serà esbrinar quines són les qüestions més bàsiques que cal treballar per conduir grups de conversa en català i es farà una anàlisi dels materials i mètodes que els duen a terme.

La formació seguirà les dinàmiques de treball del xerrem junts, les trobades de conversa en català que impulsa la CAL, i és una activitat oberta a totes aquelles persones interessades en la comunicació basada en l’oralitat.

Les jornades es duran a terme els dies 3 i 4 d’octubre, de 18 h a 20.30 h, a la seu de la CAL Nacional (C/Olzinelles, 118). Si us interessa participar-hi, feu-nos-ho saber trucant al 93 415 90 02 (de 17:00 h a 20:30 h) o bé escrivint a junts@cal.cat. La data límit d’inscripció serà el dia 2 d’octubre.

Les persones que assisteixin a la formació entraran a formar part de la borsa de voluntaris del projecte “xerrem junts”.

Barcelona_Cartell de formació II 2