II Jornades de Formació per conduir grups de conversa en català

14 de setembre 2017

Amb motiu de l’aturada general convocada per la Taula per la Democràcia el dimarts dia 3 no hi haurà formació. El dimecres dia 4 la formació es desenvoluparà tal com estava prevista. 

El passat mes de juliol la Coordinadora d’Associacions per la Llengua catalana (CAL) va oferir dues jornades de formació per a totes aquelles persones interessades en l’acompanyament de l’aprenentatge oral del català. Ara, a principis d’octubre, l’entitat torna a organitzar dues  sessions de formació addicionals per a totes aquelles persones que no van poder assistir a les anteriors.

Es tracta d’experimentar en primera persona com es comença a entendre i parlar una llengua desconeguda i quines estratègies es fan servir per aconseguir-ho. L’eix central serà esbrinar quines són les qüestions més bàsiques que cal treballar per conduir grups de conversa en català i es farà una anàlisi dels materials i mètodes que els duen a terme.

La formació seguirà les dinàmiques de treball del xerrem junts, les trobades de conversa en català que impulsa la CAL, i és una activitat oberta a totes aquelles persones interessades en la comunicació basada en l’oralitat.

Les jornades es duran a terme els dies 3 i 4 d’octubre, de 18 h a 20.30 h, a la seu de la CAL Nacional (C/Olzinelles, 118). Si us interessa participar-hi, feu-nos-ho saber trucant al 93 415 90 02 (de 17:00 h a 20:30 h) o bé escrivint a junts@cal.cat. La data límit d’inscripció serà el dia 2 d’octubre.

Les persones que assisteixin a la formació entraran a formar part de la borsa de voluntaris del projecte “xerrem junts”.

Barcelona_Cartell de formació II 2