Finalitza la temporada del Xerrem d’Arreu

Publicat el 17 de juliol 2018
.

La temporada del Xerrem d’arreu s’ha acabat amb un total de 42 entrevistes que han connectat setmana rere setmana amb els relats de persones vingudes d’arreu per tal de reconèixer i mostrar la riquesa cultural existent, veure allò que ens uneix i entendre allò que fem de manera diferent, tot fomentant l’ús social del català.

El Xerrem d’arreu és el programa de ràdio impulsat per la Coordinadora d’Associacions per la Llengua catalana (CAL), la Taula intercultural del Secretariat de Sants, Hostafrancs i la Bordeta i Sants 3 Ràdio.

Durant aquest any, hem pogut parlar amb gent provinent d’Etiòpia, Mali, França, Veneçuela, Lituània o Anglaterra, entre molts altres llocs. La gastronomia, el feminisme, les diferències culturals, els processos migratoris o el sindicalisme són alguns dels temes de conversa que hem abordat en el transcurs de les quaranta-dues entrevistes realitzades durant aquesta temporada.

Des de l’equip organitzador del programa, volem agrair a les persones voluntàries que s’han ofert a realitzar les entrevistes, així com a les persones entrevistades, que ens han regalat la seva visió del món i ens han enriquit amb les seves experiències.

De cara a la pròxima temporada, continuem buscant gent vinguda d’arreu per ser entrevistades i seguir creant un diàleg intercultural que ens permeti avançar com a societat. També cerquem persones voluntàries que vulguin realitzar les entrevistes. Si vols participar en el Xerrem d’Arreu, pots enviar un correu a comunicacio@cal.cat.

El dissabte 15 de setembre a les 12 h tornarem a engegar el programa amb noves entrevistes a Sants 3 Ràdio.

Podeu escoltar les gravacions de la temporada passada a:

Xerrem d’Arreu