Xerrem d’Arreu

Programa de ràdio

Entrevistem persones vingudes d'arreu que estan aprenent el català o que ja el parlen

Com puc fer-me voluntari/a del projecte?

Inscriu-t'hi!

El Xerrem d’Arreu és un programa de ràdio impulsat per la Coordinadora d’Associacions per la Llengua catalana (CAL), la Taula intercultural del Secretariat de Sants, Hostafrancs i la Bordeta i Sants 3 Ràdio.

Es tracta d’un espai per parlar amb gent vinguda d’arreu per tal d’aprendre sobre els processos migratoris; reconèixer i mostrar la riquesa cultural existent als nostres barris i més enllà; posar sobre la taula diferències, semblances i elements que uns/es i altres incorporem o modifiquem; mostrar el teixit social del territori i tot allò que sorgeixi, tot fomentant l’ús social del català i, per tant, treballant per la convivència.

El programa vol connectar amb persones provinents d’experiències culturals diverses i fer d’aquesta descoberta una palanca de llançament que enriqueixi la nostra societat.

Es mostra, també, com persones no catalanoparlants aconsegueixen una comunicació reeixida en català i n’encoratgen d’altres que no s’atreveixen a parlar-lo per manca de fluïdesa.

Podeu escoltar el programa els dissabtes, a les 12 del migdia, i els dijous, a les 10 de la nit (repetició), a Sants 3 Ràdio, al 103.2 de la FM, o bé, podeu escoltar les diferents edicions del programa en aquest reproductor: