Els participants dels grup Xerrem, protagonistes de la propera activitat dels Capvespres Oberts

Publicat el 27 d'abril 2018

El pròxim 15 de maig tornen els Capvespres Oberts amb una activitat ben especial. Es tracta de la presentació del llibre ‘Microhistòries a cor obert’, un recull de microrelats realitzats pels integrants de la categoria Xerrem del projecte xerrem junts.

El llibre recull relats de la primera i la segona edició del Concurs de microrelats, un certamen organitzat per la CAL amb la col·laboració de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès.

La publicació del llibre és un bon motiu de celebració i de reconeixement de la feina feta tant pels xerraires com pels guies que els han animat a participar, i per això volem organitzar un acte en què els integrants dels grups Xerrem en siguin els protagonistes.

Els Capvespres Oberts són un cicle d’activitats obertes a tothom que es realitza a la sala d’actes de la seu de la CAL Nacional, una iniciativa que vol crear trobades de debat i reflexió entre socis, veïns i tota la ciutadania en general. Les propostes es programen una vegada al mes i són diverses, sempre relacionades amb el lema “Llengua, cultura i llibertat”.

La presentació tindrà lloc el dimarts 15 de maig a les 18.30 hores, a la seu de la CAL Nacional (C/ Olzinelles, 118, Barcelona). Recordem que cal confirmar l’assistència al correu cal@cal.cat o al telèfon 934159002

Feu clic sobre la imatge per descarregar el cartell en format JPG

Cartell_capvespres_microrelats