Els guies del “xerrem junts”

Publicat el 27 de juliol 2017

Els guies del “xerrem junts” són totes aquelles persones voluntàries que en el seu temps lliure condueixen els grups de conversa en català, s’encarreguen de promoure el diàleg i ajuden les persones que assisteixen a les trobades a millorar l’expressió i la comprensió oral de l’idioma. Aquestes persones també són les protagonistes del “xerrem junts”! Vols saber quina ha estat la seva experiència als grups?

Nosaltres hem parlat amb elles i al llarg de les següents setmanes les coneixereu. Us explicaran com viuen el voluntariat i què és per a elles el “xerrem junts”:

Enriqueta Calvet

L’Enriqueta Calvet és guia del grup del Casal de la Gent Gran Mossèn Clapés. Assegura que el “xerrem” l’ajuda a mantenir-se en actiu, ja que ha de pensar les dinàmiques que farà servir a cada trobada perquè les persones que hi van a parlar català millorin. Ens explica que sent com a guia del projecte en el següent vídeo:

Enriqueta Calvet

 Clica la imatge per veure el vídeo

Imma Marimon

L’Imma Marimon és guia del “xerrem junts”. Ella també és la protagonista  del projecte i ens explica què li sembla.

Imma Marimon

Clica la imatge per veure el vídeo

Núria Forns

La Núria creu que la tasca dels voluntaris i voluntàries és molt important pel “xerrem junts”, per això anima les persones a col·laborar amb el projecte.

Núria Forns

Clica la imatge per veure el vídeo

Imma Soldevila

L’Imma creu molt important centrar-se en la parla per afavorir l’ús social del català. Ens ho explica a:

Imma Soldevila

Clica la imatge per veure el vídeo

 

Amb aquests vídeos pretenem donar el reconeixement que mereixen totes aquelles persones que fan possible el desenvolupament dels grups i contribueixen de manera voluntària en la seva planificació, execució i avaluació. Elles també són un pilar fonamental del “xerrem junts”!