El Correllengua es perllongarà fins a finals de novembre

Publicat el 05 de novembre 2015

Malgrat que oficialment es clou el 7 de novembre, el Correllengua encara tindrà corda les properes setmanes a moltes poblacions de la geografia del país.

Aquest és el cas del Masnou que organitza una triple jornada de Correllengua entre el 13 i el 15 de novembre. Hi destacaran la xerrada de Pau Vidal a l’entorn del seu llibre “El bilingüisme mata” i el concert de Cesk Freixas. Al Priorat també s’organitzen tres jornades completes, repartides al llarg i ample del mes de novembre, i que tenen en la figura d’Ovidi el seu eix vertebrador. El 14 de novembre, Arbeca s’engrescarà a gravar una flashmob amb la participació de totes les entitats de la vila.

A l’Arboç recordaran l’Ovidi amb un ampli cartell d’actes dels que destaquem l’enlairament de paraules dirigida als més menuts, i el concert de Verd Cel. A Avià també la faran grossa el 21 de novembre amb el concert de la Terrasseta de Preixens.

Altres activitats tindran lloc a Cerdanyola del Vallès, Vilanova de Bellpuig, Riudoms, al barri barceloní de la Sagrada Família i el Fort Pienc, a Vandellòs el 22 de novembre i a Santa Coloma de Gramenet.

Per detalls sobre els horaris i dates de les activitats recordeu consultar l’agenda d’aquest mateix butlletí o al web de la CAL