El CLL d’Olesa escalfa motors amb el concurs #caçalerradaOlesa

Publicat el 16 de setembre 2015
Noticia del nucli de Olesa de Montserrat.

Enguany el Correllengua d’Olesa de Montserrat arriba ben farcit d’activitats de la mà de la CAL d’Olesa. Del 24 de setembre al 9 d’octubre el municipi acollirà diverses activitats de promoció de la llengua i la cultura catalanes, a més de retre homenatge a Ovidi Montllor en el 20è aniversari del seu comiat. A més de les activitats en memòria a Montllor i el tradicional dictat català, s’ha previst un cinefòrum, un passeig comentat pel poble, un taller de danses del País Valencià i un sopar popular seguit d’un concert amb Pirat’s Sound Sistema i Miquel del Roig.

Abans, el nucli olesà de la CAL ha convocat el concurs fotogràfic #caçalerradaOlesa, consistent en la promoció de l’ús correcte de la llengua mitjançant la identificació d’errors gramaticals en cartells, anuncis i plafons presents en l’espai públic del municipi. Fins al 30 de setembre tothom que vulgui participar en aquest concurs podrà publicar fotografies de les errades a Instagram, Facebook i Twitter.

Les bases del concurs es poden trobar al perfil de Facebook del nucli.

També podeu escoltar els companys del nucli d’Olesa explicant les activitats previstes en el marc del Correllengua a Olesa Ràdio.

Consulteu l’agenda d’actes previstos pel Correllengua 2015 d’Olesa de Montserrat