El Correllengua del Priorat preveu activitats a l’estiu i a la tardor

Publicat el 10 de juliol 2015

Enguany el Correllengua del Priorat arrenca per primera vegada a l’estiu, i ho fa amb diverses activitats d’homenatge als 20 any de vacances d’Ovidi Montllor.

El primer acte es va celebrar diumenge passat. Prop d’un centenar de persones van gaudir del vermut musicat al Cafè de l’Ateneu dels Guiamets, on els assistents van poder gaudir d’una selecció musical amb l’Ovidi Montllor com a referent. A banda dels temes clàssics del cantautor alcoià, també es van poder escoltar diverses versions de les seves cançons, fetes per grups d’estils ben variats.

La propera cita serà el 26 de juliol a La Vilella Alta, en què hi haurà un concert de Cesk Freixas. La programació d’estiu es tancarà el 29 d’agost a Capçanes amb l’espectacle ‘Ovidi al Cub’ a càrrec de Borja Penalba, David Caño i David Fernàndez. Les activitats del Correllengua es reprendran a la comarca un cop entrada la tardor.

El Correllengua del Priorat l’impulsa el Casal Carrasclet amb la col·laboració de diferents entitats i poblacions de la comarca.

Priorat_cartell_estiu
Cartell dels actes previstos al Priorat aquest estiu
FOTO: Actuació de l’Ovidi al Priorat l’any 1972.