El Correllengua 2015 començarà a caminar el 4 de juliol

Publicat el 23 de juny 2015

La Vila de Gràcia, on Ovidi Montllor va passar bona part de la seva vida i hi estigué fortament lligat, acollirà els actes d’inici del Correllengua 2015. La celebració tindrà lloc el dissabte 4 de juliol a partir de les 7 de la tarda, en un homenatge doble: en primer lloc, hi haurà un acte a La Violeta que comptarà amb la participació del músic Toti Soler, el diputat David Fernàndez i la directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa. A més dels parlaments, es farà una lectura de poemes i una interpretació musical amb acordió diatònic. A continuació, la xaranga La Mentireta acompanyarà el públic fins a la plaça de la Vila de Gràcia, on es farà l’espectacle poeticomusical de Jaume Calatayud i Vicente Monera “Memòria Viva” i es llegirà el Manifest del Correllengua 2015.

D’aquesta manera, el moviment donarà el tret de sortida als centenars d’actes festius i reivindicatius que es faran arreu del territori durant els propers mesos per difondre la figura i l’obra de l’artista alcoià.

Enguany el Correllengua forma part de la Festa Ovidi Montllor. 20 anys de vacances que impulsen conjuntament la CAL, Som Països Catalans i la xarxa de Casals i Ateneus dels Països Catalans. Per això, el tradicional ‘llengua, cultura i llibertat’ que acompanya sempre els actes del Correllengua anirà de la mà del missatge de la Festa Ovidi: ‘O juguem tots o estripem la baralla’.

Des de la CAL us convidem a assistir a l’acte d’inici del Correllengua!*

 

*Per qüestions d’aforament de l’espai La Violeta, agrairem que confirmeu l’assistència mitjançant el correu cal@cal.cat o el telèfon 934159002.

 

Cartell_Inici_Correllengua_2015 - baixa res