El Correllengua 2015 celebrarà 20 anys de vacances d’Ovidi Montllor

Publicat el 28 de gener 2015

Enguany el moviment retrà homenatge al poeta, músic i actor alcoià

La coordinació dels actes es durà a terme conjuntament amb Som Països Catalans i la Xarxa de Casals i Ateneus dels Països Catalans

oincidint amb el vintè aniversari del seu comiat, la CAL ha decidit dedicar el Correllengua 2015 a una de les figures més polifacètiques del país: el poeta, músic i actor Ovidi Montllor. El moviment inicia així els preparatius per difondre la seva obra, el seu compromís amb el país, i la seva qualitat humana.

Com a novetat important de l’edició d’enguany, la CAL coordinarà l’organització dels actes conjuntament amb Som Països Catalans i la xarxa de Casals i Ateneus dels Països Catalans. D’aquesta manera, moltes de les celebracions i actes del Correllengua s’emmarcaran dins la campanya ‘Festa Ovidi Montllor, 20 anys de vacances’ impulsada recentment per ambdós col·lectius, i se sumaran a la crida iniciada pel cantautor Feliu Ventura.

Des de la CAL s’espera que aquesta sigui una de les edicions més festives, amb un ventall d’actes en record al compromís d’Ovidi Montllor amb el poble, la llengua i la cultura, i les llibertats nacionals. Així mateix, convida tots els organitzadors locals a acompanyar el tradicional ‘llengua, cultura i llibertat’ amb el lema de la Festa Ovidi ‘O juguem tots o estripem la baralla’.

El Correllengua

Des de fa 19 anys, el Correllengua treballa per a la difusió de l’ús de la llengua i la promoció de la cultura popular de les terres de parla catalana des d’una aposta lúdica, festiva, participativa i transversal. La CAL és una de les principals entitats que promocionen el moviment, especialment al Principat i a la Catalunya Nord.

Més informació i accés a edicions anteriors.

Comunicat ‘El Correllengua 2015 celebrarà 20 anys de vacances d’Ovidi Montllor’