Cunit acull per primera vegada el Correllengua

Publicat el 06 d'abril 2015

Enguany Cunit s’estrena en l’organització del Correllengua, i ho fa gràcies als centres educatius públics del poble (la llar d’infants, les tres escoles d’infantil i primària, l’institut i l’escola d’adults), la biblioteca municipal i diverses entitats de cultura popular i tradicional que, juntament amb la regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Cunit, han treballat de valent per fer que el moviment arribi al municipi.

La comissió organitzadora, integrada per persones dels col·lectius esmentats, ha preparat un seguit d’activitats de sensibilització lingüística que s’han treballat a les aules dels centres educatius:

– L’exposició “La paraula en català que més m’estimo”, en la que tots els alumnes de Cunit i els pares dels alumnes de la llar d’infants han escrit una paraula en una targeta que s’exposarà en el marc del Correllengua.

– El conte “Els follets cercaparaules”. Els grans de les escoles l’han representat pels petits i els alumnes de l’escola d’adults l’han anat a explicar a la llar d’infants.

– Lectura de poemes.

– Treballs al voltant de Maria-Mercè Marçal.

La festa culminarà dissabte 18 d’abril a la Plaça de Catalunya de Cunit, amb un matí ple d’activitats per als més menuts. L’esdeveniment comptarà amb la participació dels diables de Cunit, i el grup “Fórmula Còmica”, que presentarà i dinamitzarà la jornada.

També en el marc del Correllengua, entre el 13 i el 26 d’abril es podrà visitar l’exposició “El Correllengua i la CAL” a la Biblioteca Marta Mata de Cunit.

Felicitem els organitzadors locals i esperem que el moviment arreli al municipi!

A continuació podeu consultar la programació d’actes:

Correllengua2015_Cunit_web