Col·laborem amb l’Escola Catalana de Londres

Publicat el 23 de setembre 2016

Recentment hem tingut l’oportunitat de col·laborar amb l’Escola Catalana de Londres, un espai d’aprenentatge de la llengua i del patrimoni cultural català, i un punt de trobada de la jove comunitat catalana resident a Londres. Aquest centre ha dissenyat una proposta educativa orientada a reforçar els vincles amb la cultura catalana, i afavorir el creixement i desenvolupament dels nens i nenes d’entre 2 i 14 anys com a catalans ciutadans del món.

Aquest curs implantaran un pla de foment de la lectura en català. Un dels grups, l’’Atrapalletres’ (4-5 anys) llegirà el conte de la CAL ‘Els follets cercaparaules’. Els personatges del conte guiaran el grup d’infants a través de les activitats de foment de la lectura i de reconeixement de les lletres i els sons. Entre d’altres, els petits hauran de trobar lletres, unir-les i formar paraules en català. A més, crearan un bloc de paraules boniques en català triades entre tots.

El conte d’’Els follets cercaparaules’ forma part de les propostes didàctiques del Correllengua, i també està inclòs dins el recull d’idees de dinamització lingüística del projecte Empentallengua.

Per a més informació de l’Escola Catalana de Londres, podeu visitar el web del projecte

 

Imatge: Escola Catalana de Londres