Casa Àsia se suma al projecte radiofònic Xerrem d’Arreu

Publicat el 16 de setembre 2021
.

Abans de l’estiu, la CAL, el Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta, Sants 3 Radio i Casa Àsia vam reunir-nos per tal de buscar una manera de col·laborar conjuntament al programa de ràdio Xerrem d’Arreu.

El Xerrem d’Arreu s’emet per Sants 3 Ràdio (103.2 FM) els dissabtes a les dotze del migdia i es reemet els dijous a les deu del vespre. És un programa que va sorgir en el marc de la Taula Intercultural del Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta, on s’hi entrevisten persones vingudes d’arreu i que estan en procés d’aprendre català o bé l’han après però no és la seva llengua materna. En aquest sentit, més enllà de voler mostrar la importància d’aprendre català, el Xerrem d’Arreu també té com a objectiu esdevenir un espai d’intercanvi cultural, on persones d’arreu del món puguin compartir les seves vivències i interessos.

De la reunió va sortir l’acord d’incloure persones participants de Casa Àsia a la temporada 2021-22 del programa, que comença aquest proper dissabte 18 de setembre.

A més, des de les entitats impulsores del projecte radiofònic s’està buscant d’expandir el programa a altres ràdios locals, com ja s’ha fet a Ràdio Esplugues, d’Esplugues de Llobregat.