Arrenca la 7a edició del Correllengua a Figueres

Publicat el 27 d'octubre 2015
Noticia del nucli de Figueres.

Arrenca la 7a edició del Correllengua a Figueres. La festa de la llengua i la cultura s’inaugurarà amb la Nit del Correllengua, tres actes enllaçats que es poden seguir per separat o consecutius: espectacle poètic a la Biblioteca, concert de cantautors i jazz a la plaça Sant Pere i Disco-Llengua a la Cate (tots ells dedicats al personatge homenatjat enguany, l’Ovidi Montllor).

A més, fins al 7 de novembre hi haurà dues exposicions simultànies al carrer dedicades a l’Ovidi que de ben segur sorprendran als figuerencs, amb lones i pancartes penjades pels balcons de la Rambla i la plaça Sant Pere.

El pas del moviment culminarà amb un Vermut Musical a la Rambla coincidint amb la cloenda del Correllengua a Perpinyà que se celebra a la tarda. Pel Vermut Musical hi passaran els castellers i els grallers. També hi haurà música blues en català de la Catalunya Nord, s’entregaran els premis dels concursos Microrelats i Caça l’errada i es llegirà el Manifest d’aquesta edició que s’ha escoltat a tots els Països Catalans. A més, la CAL Figueres anuncia la participació d’un convidat especial que farà un parlament en què es recordarà el significat que el 7N sigui l’aniversari de la signatura del Tractat dels Pirineus.

Figueres

Figueres - 7 novembre

Podeu seguir tota l’actualitat del Correllengua Figueres 2015 a través de la pàgina de Facebook i altres xarxes:

Etiqueta oficial del Correllengua Figueres 2015: #CLF15