Més de 80 ajuntaments ja han aprovat la Moció de Suport al Correllengua

Publicat el 14 de setembre 2015

Els consistoris del territori també es mobilitzen pel Correllengua. Al llarg de les darreres setmanes, desenes d’ajuntaments han posat a debat la qüestió lingüística al ple municipal, i han sotmès a votació recolzar el Correllengua com a instrument reivindicatiu de la societat a favor de la plena normalització de l’ús social de la llengua arreu dels territoris de parla catalana.

Per ara, una vuitantena de consistoris ja han anunciat l’aprovació de la Moció de Suport al Correllengua 2015 (vegeu el text), i diversos han assignat una aportació econòmica per a l’organització dels actes i el bon funcionament del Correllengua 2015.

Des de la CAL fem una crida als grups municipals perquè presentin el text en les properes convocatòries del ple, si és que encara no ho han fet.

A continuació mostrem els ajuntaments que ja han anunciat el seu acord d’adhesió al text:

A més, enguany també ens hem proposat visualitzar el suport de la societat civil al moviment. Per això, després de la crida iniciada el mes de juliol, una dotzena d’associacions, coordinadores, federacions i altres organismes del país han fet arribar la seva adhesió al Correllengua:

Associació d’Escriptors en Llengua Catalana
Associació Softcatalà
Ateneu de Cultura Popular de l’Hospitalet
CIEMEN
Enllaçats per la Llengua
Federació d’Ateneus de Catalunya
Federació d’Organitzacions per la Llengua Catalana (FOLC)
Fundació Orfeó Gracienc
Fundació Randa-Lluís M. Xirinacs

Intersindical-Confederació Sindical Catalana (Intersindical-CSC)
La Bressola i Associació d’Amics de La Bressola
Moviment Franjolí per la Llengua