16 de setembre de 2015

El CLL d’Olesa escalfa motors amb el concurs #caçalerradaOlesa

Enguany el Correllengua d’Olesa de Montserrat arriba ben farcit d’activitats de la mà de la CAL d’Olesa. Del 24 de setembre al 9 d’octubre el municipi acollirà diverses activitats de promoció de la llengua i la cultura catalanes, a més de retre homenatge a Ovidi Montllor en el 20è aniversari del seu comiat. A més de les activitats en memòria a Montllor i el tradicional dictat català, s’ha previst un cinefòrum, un passeig comentat pel poble, un taller de danses del País Valencià i un sopar popular seguit d’un concert amb Pirat’s Sound Sistema i Miquel del Roig.

Abans, el nucli olesà de la CAL ha convocat el concurs fotogràfic #caçalerradaOlesa, consistent en la promoció de l’ús correcte de la llengua mitjançant la identificació d’errors gramaticals en cartells, anuncis i plafons presents en l’espai públic del municipi. Fins al 30 de setembre tothom que vulgui participar en aquest concurs podrà publicar fotografies de les errades a Instagram, Facebook i Twitter.

Les bases del concurs es poden trobar al perfil de Facebook del nucli.

També podeu escoltar els companys del nucli d’Olesa explicant les activitats previstes en el marc del Correllengua a Olesa Ràdio.

Consulteu l’agenda d’actes previstos pel Correllengua 2015 d’Olesa de Montserrat