XVII Edició dels Premis Nacionals Joan Coromines

Aquest pròxim dissabte, 6 d’octubre, la CAL celebrarà la XVII edició dels Premis Nacionals Joan Coromines. Enguany, el lliurament es durà a terme al Teatre Principal de Badalona (carrer de Francesc Layret 41), a les 18:30h.

En la present edició, la CAL vol guardonar pel seu compromís en la defensa de la llengua i la cultura catalanes a l’actriu Carme Sansa i Albert, l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès, l’escriptor i dibuixant  Enric Larreula i Vidal, el grup editor de la revista ‘Enderrock’ i també l’escriptor badaloní Joan Soler i Amigó, a qui recaurà el guardó local.

CARTELL

L’acte, que serà amenitzat per la cantant Anna Ferrer i conduït per Quim Morales, inclourà un homenatge pòstum a la periodista Patrícia Gabancho, traspassada el novembre de 2017, i la commemoració de l’Any Fabra, a càrrec del periodista i escriptor Genís Sinca.

Els Premis Joan Coromines, que s’atorguen des de l’any 2002 en record al lingüista català, pretenen reconèixer aquelles persones, entitats o empreses que s’han destacat pel seu treball i implicació en la normalització de la nostra llengua, cultura i nació, alhora que vol esperonar a continuar la lluita per assolir el ple reconeixement de la identitat nacional i l’emancipació dels Països Catalans.

Amb l’edició d’aquest any, s’hauran celebrat divuit edicions dels Premis, totes elles a diferents poblacions del territori, durant els quals s’han guardonat més de 50 personalitats, associacions, mitjans i empreses que, bé sigui a partir d’un fet puntual o per la seva trajectòria, són mereixedors d’aquest reconeixement.

Si voleu assistir al lliurament de premis, només cal que ens confirmeu la vostra assistència al correu electrònic: cal@cal.cat o bé a través del número de telèfon: 93 415 90 02.
La CAL posarà un autocar gratuït des d’Esplugues de Llobregat. L’aforament és limitat i cal confirmar la reserva de la plaça en el moment de fer la inscripció.

Els horaris del trajecte de l’autobús a Badalona seran:

  • 16:30h. Esplugues de Llobregat (Plaça Santa Magdalena)
  • 16:45h. Plaça de Sants (Al costat del sortidor)
  • 17:00h Plaça Universitat (Parada de bus)
  • 17:15h Avinguda Meridiana – Aragó
  • 17:30h Fabra i Puig (Estació RENFE)

L’hora prevista d’arribada a Badalona serà a les 18:00h i la tornada al voltant de les 22:00h.