xerrem junts a l’Escola Drassanes

Publicat el 29 de setembre 2016

Aquest nou curs escolar s’inicia amb una nova edició del grup Junts Drassanes.

Per tal de que les famílies que no parlen habitualment el català puguin fer-ho amb catalanoparlants, s’ha creat el grup de conversa xerrem junts a un espai de l’escola i en horari lectiu perquè les famílies que ho desitgin, puguin practicar-lo en un entorn amable i de confiança.

xerrem junts comença amb molta forçael 13 d’octubre.
(Per més informació, preguntar a l’escola)

Aquest grup de conversa en català s’ofereix setmanalment:

Grup de conversa en català (xerrem junts)
Dijous de 15h a 16.30 h a l’escola Drassanes

c. Nou de Sant Francesc, 9-13

El passat curs es va constituir el Grup Junts en català, per a les famílies a l’escola Drassanes, impulsat per a una mestra jubilada de la mateixa escola amb docents actius i una persona voluntària de la Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana (CAL).

Enguany, el grup compta amb una voluntària més que l’any passat, és una mare de l’escola que fins l’any passat havia participat del grup de conversa com a xerraire. A més de ser una guia més del grup, està activa en la cerca de famílies de l’escola interessades a participar-hi.

Els grups de conversa es duen a terme durant l’horari escolar de tarda, entre l’inici i el final de l’horari escolar de tarda, un cop a la setmana a les classes on en altres horaris, el seus fills hi fan classe. Aquest és un dels fets que permet el coneixement de l’entorn educatiu dels fills, de manera que poden compartir experiències educatives en un mateix espai.

Percebre l’escola com un espai d’acollida a projectes destinats “per a la comunitat i amb la comunitat”, posa el camí una mica més planer a l’educació de l’alumnat, des del més menut fins al més gran.