“Xerrem jugant. Juguem xerrant” inaugura el curs 22-23 d’Aules Obertes Virtuals

Publicat el 27 d'octubre 2022

Dimecres 26 d’octubre va celebrar-se la primera Aula Oberta Virtual del curs 2022-23, en la que van participar 12 guies de grups de conversa. En aquesta ocasió, en Jordi Esteban, director del projecte, va presentar jocs i activitats per fer que les sessions del Xerrem Junts siguin encara més lúdiques i disteses. Des de l’equip gestor del projecte es creu fermament que el joc fa protagonistes als xerraires i facilita l’adquisició i consolidació de nou vocabulari, un aspecte fonamental en els perfils de junts (inicial) i junts avançat (intermedi).

Abans i després de la presentació, els participants van poder exposar les característiques dels seus grups i els obstacles amb els que es troben alhora de dinamitzar-los. Molts van destacar la dificultat per fidelitzar les xerraires i per aplicar els jocs i activitats presentats, considerant que moltes de les usuàries tenen un nivell molt inicial de comprensió i expressió en català.

L’estona compartida va ser, com en anteriors ocasions, agradable i enriquidora. Es preveu que el proper trimestre es convoqui una altra formació en línia seguint la línia de la primera, que tenen com objectiu compartit intentar que els xerraires agafin encara més protagonisme durant les sessions de conversa.