Vuitanta persones participen en la tercera edició del Concurs de microrelats

Publicat el 03 d'abril 2018

El termini per participar en la tercera edició del Concurs de microrelats ha finalitzat amb 80 candidatures presentades. Un any més, l’organització celebra la bona acollida que ha tingut la iniciativa i remarca la qualitat i l’originalitat de les narracions i enregistraments de veu que s’han presentat. La categoria oberta ha tancat amb un total de 55 relats i la categoria xerrem, amb 25 enregistraments.

Aquest certamen literari vol contribuir al foment de l’ús de la llengua catalana a través de l’elaboració de relats breus que promoguin una reflexió a l’entorn del lema “Llengua, Cohesió i País”.

Al llarg de les properes setmanes el Jurat del Concurs es trobarà per decidir quines seran les obres finalistes i les persones guanyadores de cada categoria. La comunicació del veredicte i el lliurament de premis es duran a terme en el decurs del SOPA(R) de lletres que organitza la CAL amb motiu de la diada de Sant Jordi. L’acte tindrà lloc el divendres 27 d’abril, a les 20.30 hores, al Casino del Centre de l’Hospitalet. 

Els propers dies l’organització del Concurs es posarà en contacte amb tots els participants per convidar-los a assistir a l’acte i conèixer el veredicte presencialment.