Vols col·laborar en un programa de ràdio?

Publicat el 04 de gener 2018
.

La CAL, la Taula intercultural de Sants, Hostafrancs i la Bordeta i Sants 3 Ràdio ofereixen una sessió formativa per a les persones que estiguin interessades a participar en el projecte

El Xerrem d’arreu és programa de ràdio impulsat per la Coordinadora d’Associacions per la Llengua catalana (CAL), la Taula intercultural de Sants, Hostafrancs i la Bordeta i Sants 3 Ràdio.

Es tracta d’un espai per parlar amb gent vinguda d’arreu per tal d’aprendre entorn dels processos migratoris i les dificultats i la riquesa que els acompanyen; reconèixer i mostrar la riquesa cultural existent als nostres barris i més enllà; posar sobre la taula diferències, semblances i elements que uns/es i altres incorporem o modifiquem; mostrar el teixit social del territori i tot allò que sorgeixi, tot fomentant l’ús social del català i, per tant, treballant per la convivència.

El programa vol anar connectant setmana rere setmana amb persones provinents d’experiències culturals diverses i fer d’aquesta descoberta una palanca de llançament que ens capaciti a tots plegats per modelar noves formes de convivència a partir del diàleg intercultural que s’hi promou.

Per poder dur a terme aquesta experiència ens calen persones interessades a col·laborar a la ràdio. Es tracta de fer entrevistes a persones que viuen a Catalunya i no hi han nascut amb l’objectiu de donar a conèixer diverses realitats i maneres de viure i d’entendre el món; posar sobre la taula les desigualtats; mostrar la participació diversa; copsar la riquesa i els aprenentatges que comporta la interculturalitat; i fer créixer la cohesió social.

El divendres 26 de gener oferirem una càpsula de formació entorn de la ràdio i de la interculturalitat per a les persones interessades a col·laborar en el projecte. La sessió serà de 17 a 21 hores, a la seu de la CAL Nacional (C/Olzinelles, 118).

Si vols formar part de l’equip del Xerrem d’arreu, apunta’t a la formació! Confirma la teva assistència abans del dimecres 21 de gener al correu electrònic comunicacio@cal.cat.

 
Xerrem d'arreu formació def