Una nova activitat dels Capvespres Oberts amb Isabel-Clara Simó

Publicat el 08 de juny 2017
.

El passat dimecres dia 7 de juny es va dur a terme una nova activitat dels Capvespres Oberts a la seu de la CAL Nacional. En aquesta ocasió, l’espai cultural de l’entitat es va convertir durant unes hores en una cafeteria i els assistents van poder beure refrescs i menjar un petit refrigeri mentre conversaven amb l’escriptora Isabel-Clara Simó.

Durant l’activitat, socis i sòcies de la CAL, simpatitzants i veïns i veïnes del barri van fer preguntes a l’escriptora sobre literatura en general i sobre l’obra de l’autora.  Els alumnes del curs Intermedi 2 de la delegació de Sants – Montjuïc del Consorci per a la Normalització Lingüística de Barcelona, que han estat treballant els llibres de l’autora durant tot el curs, també hi van ser presents.

Durant una hora i mitja els assistents van poder conversar amb Isabel-Clara Simó sobre la situació lingüística a Catalunya i al País Valencià, la vida de l’escriptora, la seva metodologia de treball, els seus referents, i en general, sobre la llengua i la cultura catalanes. Finalment, Isabel-Clara Simó va remarcar que “hem de salvaguardar la nostra llengua perquè és la nostra cultura i les nostres arrels. Anem per bon camí, però encara ens queda molta feina per fer”.

IMG_3513 _web

Els alumnes del curs Intermedi 2 de la delegació de Sants – Montjuïc del Consorci per a la Normalització Lingüística de Barcelona amb l’escriptora Isabel-Clara Simó.