Trobada d’Organitzadors del Correllengua 2018

Publicat el 11 de maig 2018

Un any més, des de la CAL Nacional organitzem la Trobada d’Organitzadors del Correllengua, l’espai per conèixer les novetats que acompanyaran enguany el moviment i en què s’hi comparteixen experiències i activitats d’èxit que poden ajudar a l’hora de preparar les programacions.

A més dels nous materials i recursos, parlarem de les propostes artístiques per donar a conèixer el fenomen de la Nova Cançó, l’eix central del Correllengua 2018, així com els materials per promoure el moviment entre les escoles i els instituts.

Com sempre, dedicarem un espai a compartir les activitats i fórmules d’èxit que permeten finançar i programar actes reeixits arreu del país, i també parlarem dels avantatges de formalitzar un nucli territorial de la CAL per tal de facilitar l’organització dels actes, tramitar permisos i disposar de material, entre d’altres.

La trobada tindrà lloc el dissabte 2 de juny de 10.00 h a 13.30 h a la seu nacional de la CAL ubicada a Barcelona (carrer Olzinelles, 118).

Per qüestions organitzatives, agrairem que confirmeu la vostra assistència. Per fer-ho, cal que us adreceu al correu cal@cal.cat o al telèfon 934159002 indicant nom i cognoms dels assistents i vila on es fa el Correllengua.

Si teniu previst portar el Correllengua al vostre barri, municipi o comarca, si sou organitzadors veterans o si us hi poseu per primer cop, us animem a assistir-hi!

Feu clic sobre la imatge per descarregar el cartell de la trobada

Postal_trobada_org_CLL2018