Trobada d’organitzadors del Correllengua 2017

Publicat el 17 de maig 2017

Un any més, des de la CAL Nacional organitzem la Trobada d’Organitzadors del Correllengua, l’espai per conèixer les novetats que acompanyaran enguany el moviment i en què s’hi comparteixen experiències i activitats d’èxit que us poden ajudar a l’hora de preparar les programacions.

A més dels nous materials i recursos, parlarem de les propostes d’activitats per donar a conèixer la figura i l’obra de Lola Anglada, així com els materials per promoure el moviment entre les escoles i els instituts.

Com sempre, dedicarem un espai a compartir les activitats i fórmules d’èxit que permeten finançar i programar actes reeixits arreu del país, i també parlarem dels avantatges de formalitzar un nucli territorial de la CAL per a facilitar l’organització dels actes, tramitar permisos i disposar de material, entre d’altres.

La Trobada es farà dissabte 10 de juny, de 10 a 13.30 h, a la seu de la CAL Nacional ubicada a Barcelona (carrer Olzinelles, 118).

Per qüestions organitzatives, agrairem que confirmeu la vostra assistència. Per fer-ho, cal que us adreceu al correu cal@cal.cat o al telèfon 93 415 90 02 indicant nom i cognoms dels assistents i vila on es fa el Correllengua.

Si teniu previst portar el Correllengua al vostre barri, municipi o comarca, si sou organitzadors veterans o si us hi poseu per primer cop, us animem a assistir-hi!

Postal_trobada_org_CLL2017