Trobada d’Organitzadors del Correllengua 2016

Publicat el 01 de juny 2016

Un any més, des de la CAL Nacional organitzem la Trobada d’Organitzadors del Correllengua, l’espai per conèixer les novetats que acompanyaran enguany el moviment i en què s’hi comparteixen experiències i activitats d’èxit que poden ajudar les Comissions Organitzadores a l’hora de preparar les programacions.

A més dels nous materials i recursos, parlarem de les propostes d’activitats per conèixer la figura i l’obra de Montserrat Roig, així com els materials per promoure el moviment entre les escoles i els instituts.

Com sempre, dedicarem un espai a compartir les activitats i fórmules d’èxit que permeten finançar i programar actes reeixits del Correllengua arreu del país, i també parlarem dels avantatges de formalitzar un nucli territorial de la CAL per tal de facilitar l’organització dels actes, tramitar permisos i disposar de material, entre d’altres.

En aquesta ocasió, la Trobada es farà a Barcelona i a Ponent:

– Dimecres 15 de juny de 20.30h a 23.00h al Local Sociocultural del Palau d’Anglesola (pl. Abadia, 7)
– Dissabte 18 de juny de 10.00h a 13.30h a la seu nacional de la CAL (C. Muntadas, 24-26 baixos. Barcelona)

Per qüestions organitzatives, agrairem que confirmeu la vostra assistència. Per fer-ho, cal que us adreceu al correu cal@cal.cat o al telèfon 934159002 indicant nom i cognoms dels assistents, vila on es fa el Correllengua i a quina de les dues Trobades participareu: a Barcelona o el Palau d’Anglesola.

Si teniu previst portar el Correllengua al vostre barri, municipi o comarca, si sou organitzadors veterans o si us hi poseu per primer cop, us animem a assistir-hi!

Postal_trobada_org_CLL