Tot a punt per al Correllengua dedicat a la Nova Cançó

Publicat el 14 de juny 2018

El tret de sortida tindrà lloc el 25 de juny en un acte dirigit a premsa i públic

Els actes d’inici continuaran el 28, 29 i 30 de juny a diversos espais del barri de Sants

La vint-i-dosena edició del Correllengua, enguany dedicada al fenomen de la Nova Cançó, donarà el tret de sortida el dilluns 25 de juny en un acte dirigit a premsa i a públic que tindrà lloc a la Casa Golferichs.

Com a entitat impulsora del Correllengua al Principat i la Catalunya Nord, la CAL pretén reivindicar la llengua, la cultura i els anhels del poble català. En homenatge a la Nova Cançó, la CAL ha organitzat diversos actes de celebració farcits d’activitats adreçades a tots els públics.

El dilluns 25 de juny a les 19.30 hores hi haurà la presentació oficial del Correllengua 2018, en un acte obert a premsa i a públic que es durà a terme a la Casa Golferichs.

Dijous 28 de juny la celebració es desplaçarà fins a la Lleialtat Santsenca, on es farà una taula rodona que comptarà amb la participació de Lluís Gendrau, Pere Camps, Àngel Casas i Núria Feliu. Presentarà i moderarà el periodista Jordi Bianciotto.

L’endemà divendres 29 de juny al vespre hi haurà un recital poeticomusical sobre la Nova Cançó a càrrec de Jaume Calatayud i Vicente Monera. El mateix dia també hi haurà parlaments institucionals i es durà a terme el lliurament de premis del Concurs de cartells.

El plat fort tindrà lloc dissabte 30 de juny. Coincidint amb el 20è aniversari del Correllengua de Sants, Hostafrancs i la Bordeta, es farà una jornada de celebració al Parc de l’Espanya Industrial del barri de Sants de Barcelona que comptarà amb la participació d’entitats culturals, veïnals i altres col·lectius del barri implicats amb el moviment. S’exposarà el mural gegant del Correllengua, hi haurà parades d’entitats, gegants, espectacle infantil, concurs de dibuixos i les actuacions de Pau Alabajos, Cesk Freixas i Núria Feliu, entre d’altres.

Com cada any, el Correllengua cerca el suport i la complicitat d’entitats referents del país que ajuden a multiplicar-ne l’impacte, dotar el moviment de més transversalitat i sumar-hi nous públics. Per això, aquest any la CAL ha sumat esforços amb el Festival Barnasants, la revista Enderrock, Racó Català, Viasona i un reguitzell de músics i artistes del panorama musical català actual i tradicional que participaran activament en el moviment. Enguany el Correllengua també compta amb la col·laboració de periodistes i altres persones enteses en el moviment de la Nova Cançó.

Consulta el programa detallat dels actes d’inici

Feu clic sobre la imatge per descarregar el cartell dels actes d’inici

Programa_inici_reduit def