Tornen els Capvespres Oberts amb la projecció del documental ‘Entre Pàndols i Cavalls’

Publicat el 05 de febrer 2018
.

El proper 14 de febrer tornen els Capvespres Oberts amb la projecció del curtmetratge Entre Pàndols i Cavalls. Continuem amb el cicle d’activitats obertes a tothom que es realitza a la sala d’actes de la seu de la CAL Nacional, una iniciativa que vol crear trobades de debat i reflexió entre socis, veïns i tota la ciutadania en general. Les propostes es programaran una vegada al mes i seran diverses, sempre relacionades amb el lema “Llengua, cultura i llibertat”.

Comptarem amb la presència de Roger Herèdia Jornet, impulsor del “Banc d’ADN i familiars de desapareguts a la Guerra Civil de la Universitat de Barcelona” i membre de la xarxa de suport a la “Querella Argentina”. També és col·laborador de “lo Riu”, entitat per l’estudi del patrimoni històric de la Batalla de l’Ebre i membre de la Divisió de Policia Científica del Cos de Mossos d’Esquadra.

El documental, de quinze minuts de duració, tracta sobre el besavi de Roger Herèdia, el padrí Jaume, que va ser abatut i se’n va perdre el rastre entre les serres de Pàndols i de Cavalls durant la Guerra Civil. Per aquest motiu, en Roger, membre de la policia científica dels Mossos d’Esquadra, ha promogut i creat un banc d’ADN, amb l’objectiu d’identificar i relacionar els desapareguts amb els seus familiars i poder donar-los-hi sepultura.

La projecció es durà a terme el dimecres 14 de febrer a les 19:30, a la seu de la CAL Nacional (C/Olzinelles, 118).

Feu clic sobre la imatge per descarregar el cartell en format JPG

Cartell_capvespres_oberts_Les_fosses_comunes