S’inicia una col·laboració amb l’Aula Multilingüe de la biblioteca Pilarín Bayés de Vic

Publicat el 08 de febrer 2023

Els grups de conversa del Xerrem Junts que des del mes d’octubre s’estan fent a l’espai “El Pont”, gestionat per l’Associació de Veïns del Remei, es trobaran un cop al mes a l’Aula Multilingüe de la biblioteca Pilarín Bayés, ubicada al mateix barri del Remei.

Dividits en dos torns, un el 23 de gener i l’altre el 3 de febrer, els vuit voluntaris que actualment estan dinamitzant els grups de conversa del Xerrem Junts a Vic, van conèixer l’Aula Multilingüe, on s’ensenyen diversos idiomes, però que se centra en l’ensenyament del català.

Les tècniques de l’espai van oferir una visita guiada als voluntaris i els van presentar la metodologia i materials que utilitzen per dur a terme les sessions. Els guies de conversa del Xerrem Junts també van poder exposar com desenvolupaven l’activitat, enumerant els obstacles amb els que es troben i, alhora, destacant la riquesa de les trobades.

Després d’haver dialogat, es van constatar les nombroses sinèrgies entre l’activitat del Xerrem Junts i el projecte de l’Aula Multilingüe i es va acordar que els grups del Xerrem Junts visitaran un cop al mes, fins a final de curs, la biblioteca. Allà hi faran la sessió amb el suport de les tècniques de l’Aula Multilingüe, que posaran a la seva disposició el material didàctic que elles mateixes han creat.

Una de les tècniques de l’Aula Multilingüe dinamitzant una sessió de llengua a la biblioteca Pilarín Bayés.

Font: https://www.bibliotecapilarinbayes.cat/espais/aula-formacio-anna-dodas/

 

Els guies dels grups de conversa de Vic visitant l’Aula Multilingüe de la Biblioteca Pilarín Bayés el passat divendres 3 de febrer.

Font: associació de veïns del Remei.