Presentació de la VIII edició del Concurs de Microrelats

Publicat el 01 de febrer 2023

Avui, dimecres 1 de febrer de 2023, s’inicia el periode de participació a la VIII edició del Concurs de Microrelats, que organitza la Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana (CAL), amb la col·laboració de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès.

Com en les edicions anteriors, el termini de participació s’obre avui, i finalitza el 31 de març de 2023. Enguany, els relats de les dues categories han de fer referència al lema: “Amb la llengua a la maleta”.

 

 

Les categories per a participar-hi són les següents:

Categoria Oberta
Hi poden participar totes les persones majors d’edat que ho desitgin i els textos han de tenir una extensió màxima de 1.200 caràcters amb espais inclosos.

Categoria Xerrem
Hi poden participar les persones majors d’edat que formin part o hagin format part anteriorment d’un grup Xerrem Junts o Parlem de la CAL i les obres s’han de presentar en suport d’àudio, amb una durada màxima de dos minuts.

La informació sobre la forma de presentació de l’obra, les dades que cal incloure a la candidatura, l’anunci dels relats guanyadors i d’altres qüestions es poden consultar a les bases i a la pàgina del Concurs de Microrelats.

Si teniu qualsevol dubte, us podeu posar en contacte amb la CAL a través de l’adreça electrònica microrelats@cal.cat.

 

El cartell d’enguany s’inspira en el poema visual “La cinta”, de Joan Brossa, a qui es dedica el Correllengua 2023.

 

Aquí podeu:

Consultar les bases del Concurs de Microrelats 2023 (PDF)

Descarregar el cartell del Concurs de Microrelats 2023 (PNG)