Presència de la CAL a la Diada 2022

Publicat el 11 de setembre 2022

 

 

 

 

 

Diumenge 11 de setembre, amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya, la Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana ha estat present a diversos actes programats a Barcelona per commemorar-la.

A primera hora del matí, una delegació de la CAL s’ha sumat a la tradicional ofrena floral al monument de Rafael Casanova. Simultàniament, una parada de la CAL ha format part de la fira d’entitats organitzada per Òmnium al Passeig de Lluís Companys, on hi ha exposat durant tot el dia productes i informació sobre els projectes de l’entitat.

Al migdia, el president de la CAL, Jaume Marfany, ha intervingut en l’acte polític al Fossar de les Moreres, en homenatge a Lluís Maria Xirinacs.

Per concloure la jornada, a les 17.14 h, tots els membres del Secretariat Nacional han participat en la manifestació anual convocada per l’ANC.

 

Celebrem haver pogut sortir al carrer, mobilitzant-nos i construint el camí d’un poble que avança cap a la llibertat un any més en aquesta jornada tan especial per la llengua i el país.

 

Llengua, cultura i llibertat!