Preparats per un Sant Jordi d’adhesions massives al Pacte

Publicat el 04 d'abril 2017

Sant Jordi és la diada del llibre i la rosa però, enguany, també serà la del vot i la democràcia, ja que les entitats adherides al Pacte Nacional desplegarem més de 1.000 punts per signar el Manifest en una acció que comptarà amb 2.000 voluntaris. Les entitats sortirem en bloc al carrer per defensar el Referèndum i seguir amb la mobilització permanent per garantir-lo.

La campanya de recollida començarà la setmana abans de Sant Jordi i acabarà l’1 de Maig.

Pacte Nacional pel Referèndum
A proposta del Parlament de Catalunya, i amb l’impuls del Govern de Catalunya, el dia 23 de desembre de 2016 es constituí el Pacte Nacional pel Referèndum, que aplega milers d’entitats socials, culturals i polítiques —entre elles la CAL— amb el propòsit d’impulsar un pacte entre els governs de l’Estat i de la Generalitat que permeti la celebració d’un Referèndum eficaç i vinculant, perquè la ciutadania catalana pugui votar sobre el seu futur polític com a nació.

El Comitè Executiu del Pacte rebé l’encàrrec d’elaborar un Manifest que recollís aquesta aspiració transversal. El dia 1 de febrer, el Plenari del Pacte aprovava el text proposat pel Comitè.

Cal, ara, difondre el Manifest i aconseguir el màxim possible d’adhesions individuals i col·lectives.