Obert el termini per participar en el Concurs de microrelats

Publicat el 30 de gener 2017

Amb motiu del 10è aniversari del projecte de la CAL “xerrem”, i gràcies a la col·laboració de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès, la CAL organitza, per segon any consecutiu, el Concurs de microrelats.

Els aspirants podran participar en alguna d’aquestes dues categories:

  1. CATEGORIA OBERTA:

Les obres presentades en aquesta categoria han de girar al voltant d’algun dels motius del lema del “xerrem”: “Llengua, Cohesió i País”. Hi poden participar totes les persones majors d’edat que ho desitgin i els textos han de ser narracions amb una extensió màxima de 1.200 caràcters (espais inclosos i sense comptar els del títol).

  1. CATEGORIA XERREM:

Hi poden participar totes les persones majors d’edat que ho desitgin i que formin part d’un grup “xerrem” de la CAL. El relat ha de fer referència al número 10, amb motiu de la celebració del 10è aniversari del projecte. En aquesta categoria, els relats s’han de presentar en format d’àudio, i han de tenir una durada màxima de dos minuts aproximadament. Els xerraires que vulguin participar en el concurs ho han de comunicar a la persona conductora del seu grup.

Les persones que vulguin participar en el Concurs poden fer arribar les seves narracions entre l’1 de febrer i el 31 de març de 2017.

Hi ha tres premis per a cada categoria. El primer premi de la categoria oberta consisteix en la inscripció gratuïta a un curs de 20 hores de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès. En el cas de la categoria Xerrem, el primer premi consisteix en dues entrades per a una representació de teatre i un lot de llibres. Els autors dels relats que quedin en segona i tercera posició també rebran un lot de llibres.

La informació relativa a la forma de presentació de l’obra, les dades que cal incloure a la candidatura, l’anunci de les obres guanyadores i d’altres qüestions es poden consultar a les bases del Concurs de microrelats 2017.

Si teniu qualsevol dubte, us podeu posar en contacte amb nosaltres a través de l’adreça electrònica cal@cal.cat i el telèfon 934159002.

Imprimir

Descarrega’t el cartell del Concurs