Participa en el Concurs de Microrelats 2022: resta un mes per tancar el termini de participació

Publicat el 28 de febrer 2022

La Coordinadora d’Associacions per la Llengua catalana (CAL) organitza, amb la col·laboració de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès, la setena edició del Concurs de Microrelats.

Ja ha passat un mes d’ençà que vam obrir el període de participació del Concurs de Microrelats i ja hem arribat a l’equador del termini.

Des de la CAL volem animar a tothom a aprofitar aquest últim mes per participar-hi. Enguany, els relats de les dues categories han de fer referència al lema: “Una llengua, un llegat. Els aspirants podran participar en alguna d’aquestes dues categories:

  • Categoria Oberta. Hi poden participar totes les persones majors d’edat que ho desitgin. Les obres que es presentin han de tenir una extensió màxima de 1.200 caràcters amb espais inclosos.
  • Categoria Xerrem. Hi poden participar les persones majors d’edat que formin part d’un grup Xerrem Junts o Parlem de la CAL. En aquesta categoria les obres s’han de presentar en suport d’àudio, amb una durada màxima de dos minuts.

Hi ha tres premis per a cada categoria. El primer premi de la Categoria Oberta consisteix en una inscripció gratuïta a un curs de 20 hores de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès. En el cas de la Categoria Xerrem, el primer premi és un lot de llibres i dues entrades per a una representació de teatre. Els autors dels relats que quedin en segona i tercera posició també rebran un lot de llibres.

La informació sobre la forma de presentació de l’obra, les dades que cal incloure a la candidatura, l’anunci dels relats guanyadors i d’altres qüestions es poden consultar a la pàgina web i a les bases del concurs de Microrelats del 2022.

Si teniu qualsevol dubte, us podeu posar en contacte amb la CAL a través de l’adreça electrònica microrelats@cal.cat.

Descarrega’t el cartell del concurs