Participa en el 10è Concurs de cartells del Correllengua

Publicat el 22 de febrer 2018

Ja s’ha obert el termini per participar en el Concurs de cartells del Correllengua, enguany organitzat conjuntament amb el Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta. La participació en el concurs és oberta tant a professionals com a artistes novells que es poden presentar de manera individual o col·lectiva.

Enguany,  una de les novetats del concurs és la creació d’una categoria infantil adreçada als menors de 12 anys. El cartell guanyador d’aquesta categoria s’utilitzarà per editar el mural gegant que s’exhibirà en el decurs de l’acte d’inici. D’altra banda, el guanyador de la categoria d’adults serà premiat amb 300 € en metàl·lic i esdevindrà la imatge del moviment arreu del país.

Els treballs s’hauran de presentar a les Cotxeres de Sants (C. Sants, 79. Barcelona) i els cartells hauran d’inspirar-se en el moviment de la Nova Cançó. El termini de presentació de cartells finalitzarà el 3 d’abril i el veredicte es farà públic el 6 d’abril.

Us animen a participar-hi!

El Correllengua és la mobilització per la llengua i la cultura més important del país. Des d’una aposta lúdica, festiva, participativa i transversal, des del 1996 se celebra arreu dels territoris de parla catalana.

Consulta les bases del concurs d’adults aquí

Consulta les bases del concurs infantil aquí

Feu clic sobre la imatge per descarregar el cartell de la categoria d’adults 

concurs de cartells adults 2018

Feu clic sobre la imatge per descarregar el cartell de la categoria infantil

concurs de cartells infantil 2018