Participa al Concurs de microrelats!

Publicat el 18 de febrer 2016

Amb motiu del 20è aniversari de la CAL, i gràcies a la col·laboració de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès, hem decidit organitzar un concurs de microrelats.

Aquest certamen literari vol contribuir al foment de l’ús de la llengua catalana a través de l’elaboració de relats breus que promoguin una reflexió a l’entorn del lema de la CAL: “Llengua, Cultura i Llibertat”.

Els aspirants podran participar en alguna d’aquestes dues categories:

– La categoria oberta, que s’adreça a qualsevol persona major d’edat. Les obres que es presentin a aquesta categoria han de girar a l’entorn d’algun dels motius del lema “Llengua, Cultura i Llibertat”. Els textos han de tenir, com a màxim, una extensió de 1.200 caràcters (espais inclosos).
– La categoria Xerrem, de temàtica lliure, s’adreça als participants dels grups de conversa Xerrem. En aquesta categoria, els relats s’han de presentar en format d’àudio, i han de tenir una durada màxima de dos minuts.

Les persones que vulguin participar al Concurs poden fer arribar les seves narracions entre l’1 de febrer i el 31 de març de 2016.

Hi ha tres premis per a cada categoria. El primer premi de la categoria lliure consisteix en la inscripció gratuïta a un curs de 20 hores de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès. En el cas de la categoria Xerrem, el primer premi consisteix en dues entrades per a una representació de teatre i un lot de llibres. Els autors dels relats que quedin en segona i tercera posició també rebran un lot de llibres.

La informació relativa a la forma de presentació de l’obra, les dades que cal incloure a la candidatura, l’anunci de les obres guanyadores i d’altres qüestions es poden consultar a les bases del Concurs de microrelats.

Si teniu qualsevol dubte, us podeu posar en contacte amb nosaltres a través de l’adreça electrònica cal@cal.cat i el telèfon 934159002.

Descarrega’t el cartell del Concurs