Torrelles de Llobregat

El teixit cultural del municipi de Torrelles de Llobregat es molt important, en termes de quantitat d’associacions per habitant com per la quantitat d’associats per entitat.

El nucli de la CAL de Torrelles va posar-se en marxa al 2006 participant al Correllengua amb activitats infantils, botifarrada popular del 10 de setembre, i altres actes com presentacions de llibres i xerrades. L’impuls del Projecte Xerrem, dirigit a donar suport als qui desitgen vèncer la por i practicar la llengua catalana que tant sovint senten a parlar pel poble, segueix donant cobertura cada dijous al matí a la Biblioteca Pompeu Fabra. El projecte Xerrem, iniciat al 2009, gràcies als materials d’anivellament de suport pedagògic permet assolir de forma gradual un coneixement bàsic de la cultura catalana.

Sense descuidar el Projecte Xerrem que dóna un suport constant als torrellencs des de l’octubre fins al maig, la CAL participa activament amb presentacions de llibres i xerrades, tant com a organitzadora com a col·laboradora amb l’ANC, AMI i altres entitats.

Esperem complaure’t per obtenir el millor de tu fent la nostra llengua el més viva i forta possible.

637 979 121